rodjena13 touriste
Broj poruka : 4 Godina : 46 Localisation : Paris,Antony Datum upisa : 26.01.2007
| Naslov: Komunikacija na srpskom jeziku Pet 26 Jan - 7:21 | |
| Ko zeli da se druzi a da pri tom nauci pravilno da govori i pise na srpskom moze se obratiti meni jer ja sam tek pridosla u Fr. a odlicno poznajem srpski pravopis...prijalo bi mi i malo druzenja jer sam jako usamljena | |
|
SeKa habitué
Broj poruka : 241 Godina : 36 Localisation : aubervilliers 93 /lazarevac Datum upisa : 17.09.2006
| Naslov: Re: Komunikacija na srpskom jeziku Sub 27 Jan - 17:18 | |
| - rodjena13 ::
- Ko zeli da se druzi a da pri tom nauci pravilno da govori i pise na srpskom moze se obratiti meni jer ja sam tek pridosla u Fr. a odlicno poznajem srpski pravopis...prijalo bi mi i malo druzenja jer sam jako usamljena
nije trebalo da pravis nov TOPIC onaj je bio sasvim dovoljan i isti kao ovaj...... | |
|
rodjena touriste
Broj poruka : 4 Godina : 46 Localisation : Antony Datum upisa : 08.02.2007
| Naslov: Re: Komunikacija na srpskom jeziku Čet 8 Feb - 0:27 | |
| Izvini ali taj topic koji sam ja citala je pun nepravilnosti i gresaka...osoba koja to cini ne radi na pravi nacin zato sam resila da pomognem.... | |
|
SeKa habitué
Broj poruka : 241 Godina : 36 Localisation : aubervilliers 93 /lazarevac Datum upisa : 17.09.2006
| Naslov: Re: Komunikacija na srpskom jeziku Sub 10 Feb - 16:10 | |
| - rodjena ::
- Izvini ali taj topic koji sam ja citala je pun nepravilnosti i gresaka...osoba koja to cini ne radi na pravi nacin zato sam resila da pomognem....
a jeli hoces li biti ljubazna i reci kakve to greske ima i nepravilnosti??? | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Komunikacija na srpskom jeziku | |
| |
|